11105x bekeken sinds 22 september 2014
Teamblog

Laatste 10 blogs

BVV C6 - VLOTBRUG C2: 7 - 3

Na het redelijk succesvol verlopen toernooi van vorige week, waarbij heel veel gescoord werd maar helaas net niet genoeg, zijn de verwachtingen voor deze week hooggespannen. Bas en Jop kunnen er niet bij zijn maar de overige dertien gaan vol goede moed van start. De eerste helft zijn er volop kansen maar wordt er door de C6 niet gescoord. Vlotbrug doet dit echter wel en de ruststand is 0-1.
Maar dan de tweede helft. Wat er in de kleedkamer is besproken weten we niet maar binnen vijf minuten na het fluitsignaal is het 3-1 voor Barendrecht. De gelijkmaker wordt gemaakt door Dennis. Mario scoort daarna de 2-1 en Baran de 3-1. Vlotbrug probeert weer dichterbij te komen en maakt de 3-2. Maar al heel snel wordt de 4-2 gemaakt door Baran. Dan is er een klein opstootje en wordt er een speler van Barendrecht naar de kant gestuurd en wordt er verder gespeeld met 10 man. Omdat er een beetje verwarring is over de posities krijgt Vlotbrug nog een kans op een doelpunt en maakt er 4-3 van. Hierna is er van Barendrechtse kant weer meer grip op de wedstrijd en wordt de voorsprong niet meer uit handen gegeven en zelfs nog verder vergroot. Dennis is alert als de keeper de bal uit zijn handen laat glippen en maakt de 5-3. Baran maakt zijn 29e doelpunt van dit seizoen en is daarmee topscoorder, op de voet gevolgd door Mario met 26 doelpunten. Jullie hebben het spannend gehouden tot het eind! En het laatste doelpunt om er 7-3 van te maken, wordt gemaakt door Jordy.
Van harte gefeliciteerd met de welverdiende derde plaats!! En een welgemeend dankjewel voor Sandra en Hans voor de inzet van het afgelopen jaar.
Lees verder | Auteur: Colinda | 30 mei 2015 | 0 Reacties

VLOTBRUG C2 - BVV C6: 3 - 1

Met het hele team compleet rijden we zaterdagochtend vroeg naar Hellevoetsluis voor de wedstrijd tegen Vlotbrug. We beginnen sterk en zijn het eerste kwartier de sterkere ploeg. Het lukt Vlotbrug niet om van hun eigen helft af te komen door het verdedigende werk van Rick, Bas en Yordi. Het lukt onze voorhoede echter ook niet om te scoren en als er dan na 20 minuten een uitbraak is van de tegenpartij komt de stand op 1-0 te staan. Voor het tweede doelpunt herhaalt het verhaal zich en komt Vlotbrug voor rust op 2-0 te staan.
De tweede helft begint goed als Baran al heel snel de 2-1 inschiet. We hopen dat het tij zich zal keren en er snel nog 2 of 3 doelpunten zullen volgen. Maar helaas gebeurt dit niet. Ondanks dat Wesley en Dennis de bal een paar keer fraai voor de goal weten te krijgen, lukt het Barendrecht niet de bal in de goal te krijgen. En als Vlotbrug dan nog een keer weet te scoren is de wedstrijd gedaan. Eindstand 3-1. Gelukkig was dit de eerste keer tegen Vlotbrug en wordt de retourwedstrijd over twee weken gespeeld. Dan kan de C6 laten zien dat ze echt wel kunnen voetballen en kan het seizoen met een mooie overwinning worden afgesloten!!!
Lees verder | Auteur: Colinda | 17 mei 2015 | 0 Reacties

KEEPERSCLINIC VAN MARC VAN SPLUNTER & MARTIN VAN WINGERDEN

Keepersclinic van Marc van Splunter & Martin van WingerdenAfgelopen dinsdagavond, 21 april 2015, was het zover.
Op het hoofdveld was er een keepersclinic voor de keepers van de 3e C-trainingsgroep. Dus voor Niek Groen (C7), Lars van Tooren en Bas Jongenotter (C6) en Tom Meijer (C5). Deze clinic werd gegeven door Marc van Splunter (keeper BVV1) en Martin van Wingerden (keeperstrainer selectie BVV Barendrecht).
Keeperstraining was deze 3e C-groep wel beloofd aan het begin van het seizoen maar er nooit van gekomen. De jongens hebben het dit seizoen helemaal alleen moeten uitvinden, dus was een extraatje wel op zijn plaats.
Omdat Bas zaterdag 25/4 Lars moest vervangen en tijdens de training ook wel keept was hij er ook bij.
Om 18.45 uur waren de keepers er klaar voor en na het handje schudden was het eerst goed warm lopen en de schouders lekker los maken. Daarna begon het echte werk. Verschillende duikoefeningen werden er gedaan, wat soms een aanslag op de heupen en knieen was (met kunstgras schuurt dat nogal). Alle keepers kregen steeds persoonlijke feedback wat direct in praktijk kon worden toegepast. Na ruim een uur en veel tips wijzer werden Marc en Martin door Sandra bedankt met een "Merci-doos".
Iedereen was het erover eens dat dit een superleuke ervaring was.
De foto's zullen later dit weekend bij "FOTO'S" op de eigen site komen te staan.
Lees verder | Auteur: Sandra | 25 april 2015 | 0 Reacties

MELISSANT C1 - BVV C6: 3-6

Melissant C1 - BVV C6: 3-6Pas om 10 uur spelen maar toch al om half 9 in de auto. Op naar het verre Melissant. Omdat het vakantie is zijn Jop, Rick, Anass en Lars er niet bij. Gelukkig kan Bas keepen en spelen we dus zonder wissels. Het was net opgehouden met miezeren, dus dat scheelde weer. Een onrustige 1e helft waarin er niet werd gekeken naar wie er gepasst werd. Dat leidde tot veel balverlies en dat gaf Melissant af en toe een kans om bij ons doel in de buurt te komen. Een mooie treffer van Mario bracht de 0-1 voorsprong. Maar Melissant scoorde net zo snel de 1-1. Door goed doorgaan van Erik werd het 1-2 en Dennis maakte een volgend moment netjes de 1-3. Ondanks goede uitlopen van Bas gingen we met 2-3 de rust in. In de kleedkamer wist iedereen wel waar het aan lag. Als er bij het passen beter gekeken wordt en men speelt vaker over, moet het beter gaan.
De 2e helft gingen we voortvarend van start en door het aanpassen van de linie in de achterhoede en het beter kijken werd het spel ook beter. Voortdurend stond er druk op de verdediging van Melissant. Mario kon daardoor de 2-4 maken. Met een uitbraak maakte Melissant nog de 3-4 maar daarna was het alleen nog BVV die aanviel. Goed overspelen en breed lopen van spelers, waardoor anderen vrij kwamen te staan, zorgde voor mooie aanvallen waardoor Dennis de 3-5 kon maken. Uiteindelijk kon Baran ook zijn puntje meepikken en scoorde hij de 3-6.
De 2e helft is er echt veel beter samengespeeld dan tijdens de 1e helft.
Het kampioenschap zal het waarschijnlijk niet meer worden (de KNVB zal de uitwedstrijd tegen SJO GHVV'13 C2 waarschijnlijk alleen nog laten uitspelen als we kampioen kunnen worden), dat hebben we niet meer in eigen hand.
Maar blijf er wel elke wedstrijd voor gaan!!! Dan kunnen we het seizoen toch mooi afsluiten.
Lees verder | Auteur: Sandra | 25 april 2015 | 0 Reacties

DRL C3 - BVV C6: 5 - 5

Terwijl Sandra in Goes geniet van thee met appeltaart staat de C6 op het veld voor de wedstrijd tegen DRL C3. En die begint helaas niet zo goed als er in de eerste minuut al door hun snelle spits wordt gescoord: 1-0. De jacht op de gelijkmaker begint en die wordt, tot zijn grote verbazing, gemaakt door Jop, 1-1. Maar als snel staan we weer op achterstand, 1-2 en als er dan een aanvaller in het 16 meter-gebied wordt onderuitgehaald is het penalty. Lars duikt wel de juiste hoek in maar kan de 1-3 niet voorkomen. De mannen van de BVV gaan weer in de achtervolging en via een hoekschop van Baran kan Mario de bal inkoppen, 2-3. Er volgt dan een periode waarin ze wat beter voetbal laten zien met veel mooie combinaties. Net voor de rust neemt Erik een hoekschop die Baran in één keer in de goal schiet. De ruststand is 3-3.
Het begin van de tweede helft is een herhaling van de eerste. DRL scoort in de eerste minuut de 4-3. En dan wordt het mooie voetbal gelaten voor wat het is en begint het grote gevecht op weg naar de gelijkmaker. De C6 komt niet weg voor het doel van Barendrecht en niet alleen Lars houdt de bal tegen maar ook Joey weet de bal uit de goal te houden. Maar dan wordt Baran in het strafschopgebied getackeld en krijgt Barendrecht een penalty die heel beheerst door Baran wordt ingeschoten: 4-4. Maar DRL heeft hierop gelijk weer een antwoord: 5-4. De mannen blijven echter vechten en ondanks dat er van alles misgaat en er eigenlijk geen balbeheersing is, weet Baran door een pass van Erik de verdediging er uit te lopen en in de laatste vijf minuten de gelijkmaker te scoren. Eindstand 5-5. Complimenten jongens dat jullie, ondanks de constante achterstand, er toch nog een gelijkspel uit hebben weten te slepen!!!
Lees verder | Auteur: Colinda | 19 april 2015 | 0 Reacties

BVV C6 - ROZENBURG C3: 2 - 3

BVV C6 - Rozenburg C3: 2 - 3Op de avond van de eerste warme lentedag dit jaar spelen we tegen Rozenburg C3. Jordi en Joey spelen niet mee maar zijn wel aanwezig om hun ploeggenoten aan te moedigen. Hoewel we in Rozenburg vrij makkelijk tegen deze tegenstander hebben gewonnen, blijkt het nu toch wat moeilijker te zijn. Ondanks diverse doelpogingen en kansen, aan beide kanten, eindigt de eerste helft in 0 - 0.
De tweede helft begint spannend met een bal keihard op de paal van het doel van Rozenburg. Helaas maakt Rozenburg vrij snel daarna twee doelpunten: 0 - 2. Barendrecht gaat in de achtervolging om op gelijke stand te komen. Vooral op het middenveld worden er felle duels uitgevochten door Kevin en Jop. Na winst in zo'n duel krijgt Kevin de bal bij Mario die beheerst de 1 - 2 inschiet. Het Barendrechtse team blijft druk uitoefenen en als Anass een vrije trap versiert, schiet Erik in één keer de gelijkmaker erin. Nu op jacht naar de winnende goal! Helaas valt die aan Rozenburgse kant als de bal ongelukkig op de voet van één van onze verdedigers valt en Lars hem niet kan keren. Eindstand 2 - 3. Jammer jongens maar a.s. zaterdag kunnen jullie tegen DRL laten zien dat de C6 zich hierdoor niet laat ontmoedigen!!!
Lees verder | Auteur: Colinda | 16 april 2015 | 0 Reacties

BVV C6 - MELISSANT C1: 9 - 1

BVV C6 - Melissant C1: 9 - 1Hoewel we in de tweede helft van de competitie zijn, hebben we nog niet eerder tegen Melissant gespeeld. We spelen vandaag op het hoofdveld, wat een luxe! Helaas zijn Anass en Jop er niet bij. De wedstrijd begint al goed als Mario snel na de aftrap de 1-0 binnenschuift. En er is grote blijdschap bij de moeder van Nawaz als die niet lang daarna de 2-0 maakt. In de rest van de eerste helft wordt er niet gescoord. Van Barendrechtse kant worden er diverse kansen gemist en Melissant heeft grote moeite voorbij onze verdedigers Rick, Shain, Jordy en Joey te komen. Ook de mannen op het middenveld zijn een grote stoorzender in de opbouw van Melissant. Onze grote tegenstander in de eerste helft is met name de scheidsrechter die veel beslissingen in het voordeel van Melissant neemt.
In het begin van de tweede helft wordt er weer snel door Barendrecht gescoord. Met een fraaie uittrap van Lars komt de bal bij Mario terecht die zich tussen twee tegenstanders heen strijdt. Hij weet dan ook nog de bal voor te geven waardoor Erik kan scoren: 3-0. Niet lang daarna scoort Nawaz voor de tweede keer, 4-0. Bij de vijfde goal zijn de rollen omgedraaid als Erik de bal mooi voorgeeft aan Mario die hem strak inkopt. Het zesde doelpunt komt ook op naam van Mario als hij de bal door een foutje van de Melissantse verdediging op de voet krijgt. Dan krijgt Melissant de kans om te scoren en dat doen ze dan ook door de bal over onze keeper heen te spelen. Het wordt 7-1 door een doelpunt van Baran die de lange bal die hij van Lars krijgt mooi weet te beheersen. Het achtste doelpunt begint bij Shain die bij een vrije trap de bal op de voeten van Mario speelt zodat die kan scoren. Lars probeert het dan nog een beetje spannend te maken door bij een uitbraak van Melissant te struikelen over zijn eigen voeten. Hij is gelukkig snel genoeg op de been om de bal te pakken. Het laatste doelpunt komt ook weer voort uit de combinatie Lars - Baran en een beetje geluk als de tegenpartij de bal verkeerd raakt. De eindstand is 9-1. Ook deze week weer een prima teamprestatie!!
Lees verder | Auteur: Colinda | 04 april 2015 | 0 Reacties

RIJNM. HGVLT SPORT C2-BVV C6:3-4

Rijnm. Hgvlt Sport C2-BVV C6:3-4Vandaag spelen we tegen het enige team waar we tot nu toe van verloren hebben. Jop, Anass en Kevin zijn helaas ziek maar Nicky en Jelmer komen het team versterken. Bedankt hiervoor, jongens!! Dat er vandaag om gestreden gaat worden is gelijk al in de eerste minuut duidelijk als de tegenstander gevaarlijk dicht bij onze goal komt. Gelukkig wordt er gemist en gaat de wedstrijd verder. Na de eerste spannende minuten komt er wat rust bij de BVV en gaat er wat meer gevoetbald worden. Ondanks een paar mooie kansen lukt het niet om te scoren en na 20 minuten valt de eerste goal voor Rijnm. Hgvlt. En in de minuut erna de tweede. Maar de jongens geven niet op. Erik neemt een hoekschop en de tegenpartij kopt de bal met een mooi boogje over de keeper. Met een beetje geluk komen we dus op 2-1. Ook bij de 2-2 van Wesley gaat de bal via de tegenstander in de goal. Net voor de rust scoort Baran de 2-3.
In de tweede helft gaat Rijnm. Hgvlt. net zo voortvarend te werk als in de eerste helft alleen nu met resultaat, de 3-3 wordt gelijk na de aftrap gemaakt. Dit maakt de wedstrijd nog spannender. BVV wil echter graag winnen en blijft prima spelen. Met als resultaat een mooie goal van Mario, 3-4. Hierna loopt bij beide ploegen de spanning op en wordt er fel gespeeld aan beide kanten. De scheidsrechter heeft echter alles onder controle en fluit een prima wedstrijd, compliment daarvoor. Als in de laatste fase de druk op de Barendrechtse goal weer wat groter wordt, staat de verdediging als een blok. Shain en Jordy werken de ballen goed weg en Joey haalt zelfs een bal van de doellijn. Hierdoor blijft de eindstand op 3-4. Het was een spannende wedstrijd en de C6 heeft heel veel strijdlust getoond waardoor dit een mooie overwinning is van het HELE team!!!!!! Goed gedaan, mannen.
Lees verder | Auteur: Colinda | 28 maart 2015 | 0 Reacties

WIST JE DAT......

Wist je dat......* we 9 wedstrijden hebben gespeeld en er nog 9 moeten...
* dit betekent dat we op de helft zijn...
* Lars de minst gepasseerde keeper in onze poule is...
* we tot nu toe 50 doelpunten hebben gescoord...
* Rijnmond/Hoogvliet Sport dit ook heeft gedaan...
* zij alleen 2 doelpunten minder hebben gescoord...
* we er elke wedstrijd voor moeten gaan...
* we er ook steeds SAMEN voor moeten blijven knokken...
* Sandra & Hans best een weekendje vrijaf kunnen nemen...
* er dan gelukkig ouders zijn die in de bres willen springen...
* de jongens er ook dan voor gaan en met 3 punten thuis komen...
* bijna alle ouders wel iets voor/in/bij het team doen...
* dit heel erg gewaardeerd wordt...
* de groepsapp van C6 heel druk bezocht wordt...
* Sandra daar geen deel van uit maakt...
* zij dit helemaaaaaaal niet erg vind...
* Sandra a.s. dinsdag bij de training gaat helpen...
* er maar 3/4 trainers zijn (3 van C5 en 1 van C7)...
* we heel erg hard hulptrainers/ouders hiervoor nodig hebben...
* er dan ook meer leuke oefeningen gedaan kunnen worden...
* je je hiervoor aan kan melden bij Sandra...
* we in de loop van het seizoen best een aardig team zijn geworden...
* ons team blijft zoals het is terwijl er bij andere teams wordt geschoven...
* steeds vaker het zonnetje gaat schijnen...
* plezier in het voetballen boven alles gaat...
* plezier en winnen ook samen kunnen gaan...
* de voldoening dan dubbel zo lekker "smaakt"...
* we zaterdag eerst een beetje kunnen uitslapen...
* we er dan weer tegen aan gaan tegen SJO GHVV'13 C2...
* en hopelijk met 3 punten weer naar huis kunnen gaan...
* Lars en Rick er op 25 april niet bij zijn...
* Bas dan ons doel gaat verdedigen...
* alle verdedigers dubbel hun best moeten doen die dag...
* dit de laatste opmerking was...

Tot donderdag of zaterdag...

*
Lees verder | Auteur: Sandra | 17 maart 2015 | 0 Reacties

BVV C6 - BOTLEK C3: 4-2

BVV C6 - Botlek C3: 4-2Na een paar speelvrije weken, afgelastingen en afzeggingen wordt er vandaag eindelijk weer eens gevoetbald. Erik en Jop zijn er niet bij maar Wesley wel. De jongens zijn enthousiast maar het ontbreekt een beetje aan wedstrijdritme. Er wordt slordig en onnauwkeurig gespeeld wat leidt tot onnodig balverlies. Na een kwartier wordt de 1-0 ingeschoten door Dennis en niet lang daarna de 2-0, ook door Dennis. Gezien de uitslag van vorige keer (14-0) dachten we dat dit het keerpunt zou zijn maar niets is minder waar. Nog voor de rust schiet de tegenpartij de 2-1 binnen.
Na de rust gaat het op dezelfde voet verder en ondanks vrij veel kansen wil het scoren niet echt lukken totdat Baran er 3-1 van maakt. De tegenpartij krijgen echter ook wat kansen om te scoren en maken er 3-2 van. En omdat ze een overwinning of gelijkspel ruiken, zet Botlek nog wat extra aan wat voor een aantal benauwde momenten voor de verdediging van de C6 zorgt. In de slotfase zet Barendrecht dan toch nog een tandje bij en weet Anass de vierde goal te scoren, wat de einduitslag brengt op 4-2.
Lees verder | Auteur: Colinda | 08 maart 2015 | 0 Reacties