11377x bekeken sinds 22 september 2014
Melissant C1

Teamblog

Melissant C1 - BVV C6: 3-6

Melissant C1 - BVV C6: 3-6Pas om 10 uur spelen maar toch al om half 9 in de auto. Op naar het verre Melissant. Omdat het vakantie is zijn Jop, Rick, Anass en Lars er niet bij. Gelukkig kan Bas keepen en spelen we dus zonder wissels. Het was net opgehouden met miezeren, dus dat scheelde weer. Een onrustige 1e helft waarin er niet werd gekeken naar wie er gepasst werd. Dat leidde tot veel balverlies en dat gaf Melissant af en toe een kans om bij ons doel in de buurt te komen. Een mooie treffer van Mario bracht de 0-1 voorsprong. Maar Melissant scoorde net zo snel de 1-1. Door goed doorgaan van Erik werd het 1-2 en Dennis maakte een volgend moment netjes de 1-3. Ondanks goede uitlopen van Bas gingen we met 2-3 de rust in. In de kleedkamer wist iedereen wel waar het aan lag. Als er bij het passen beter gekeken wordt en men speelt vaker over, moet het beter gaan.
De 2e helft gingen we voortvarend van start en door het aanpassen van de linie in de achterhoede en het beter kijken werd het spel ook beter. Voortdurend stond er druk op de verdediging van Melissant. Mario kon daardoor de 2-4 maken. Met een uitbraak maakte Melissant nog de 3-4 maar daarna was het alleen nog BVV die aanviel. Goed overspelen en breed lopen van spelers, waardoor anderen vrij kwamen te staan, zorgde voor mooie aanvallen waardoor Dennis de 3-5 kon maken. Uiteindelijk kon Baran ook zijn puntje meepikken en scoorde hij de 3-6.
De 2e helft is er echt veel beter samengespeeld dan tijdens de 1e helft.
Het kampioenschap zal het waarschijnlijk niet meer worden (de KNVB zal de uitwedstrijd tegen SJO GHVV'13 C2 waarschijnlijk alleen nog laten uitspelen als we kampioen kunnen worden), dat hebben we niet meer in eigen hand.
Maar blijf er wel elke wedstrijd voor gaan!!! Dan kunnen we het seizoen toch mooi afsluiten.
Auteur: Sandra de Jong | 25 april 2015

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in