11099x bekeken sinds 22 september 2014
BVV C6

Teamblog

BVV C6 - Vlotbrug C2: 7 - 3

Na het redelijk succesvol verlopen toernooi van vorige week, waarbij heel veel gescoord werd maar helaas net niet genoeg, zijn de verwachtingen voor deze week hooggespannen. Bas en Jop kunnen er niet bij zijn maar de overige dertien gaan vol goede moed van start. De eerste helft zijn er volop kansen maar wordt er door de C6 niet gescoord. Vlotbrug doet dit echter wel en de ruststand is 0-1.
Maar dan de tweede helft. Wat er in de kleedkamer is besproken weten we niet maar binnen vijf minuten na het fluitsignaal is het 3-1 voor Barendrecht. De gelijkmaker wordt gemaakt door Dennis. Mario scoort daarna de 2-1 en Baran de 3-1. Vlotbrug probeert weer dichterbij te komen en maakt de 3-2. Maar al heel snel wordt de 4-2 gemaakt door Baran. Dan is er een klein opstootje en wordt er een speler van Barendrecht naar de kant gestuurd en wordt er verder gespeeld met 10 man. Omdat er een beetje verwarring is over de posities krijgt Vlotbrug nog een kans op een doelpunt en maakt er 4-3 van. Hierna is er van Barendrechtse kant weer meer grip op de wedstrijd en wordt de voorsprong niet meer uit handen gegeven en zelfs nog verder vergroot. Dennis is alert als de keeper de bal uit zijn handen laat glippen en maakt de 5-3. Baran maakt zijn 29e doelpunt van dit seizoen en is daarmee topscoorder, op de voet gevolgd door Mario met 26 doelpunten. Jullie hebben het spannend gehouden tot het eind! En het laatste doelpunt om er 7-3 van te maken, wordt gemaakt door Jordy.
Van harte gefeliciteerd met de welverdiende derde plaats!! En een welgemeend dankjewel voor Sandra en Hans voor de inzet van het afgelopen jaar.
Auteur: Colinda Ketting | 30 mei 2015

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in